Genel Etkinlikler

Düzenlenme Tarihi: 28 Nisan 2018

Katılımcısı Sayısı: Yaklaşık 100 kişi

Düzenlenme Yeri: Türkkuşu Kampüsü

Ankara ilinde bulunan tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımına açık, okullarında yapmış oldukları Bilim Projelerini sergilemelerine yönelik üniversitemiz Türkkuşu Kampüsünde bir etkin düzenledik.

Bu etkinlik aynı zamanda kampüsümüzün ve Maker-SPACE atölyelerinin tanıtımı için önemliydi. Etkinliğe katılım için İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile tüm okullara resmi yazı ve afişi ilettik. Ankara çevre ilçelerinden de katılım ile yaklaşık 10 ortaokul, etkinliğimize katılmak için 28 Nisan tarihinde stantlarını kurmak ve projelerini tanıtmak üzere katılım sağladı. Projelerini sergileyen tüm öğrenciler ve öğretmenleri Robotik, Model Uçak yapım atölyelerine katılarak sertifikalarını aldı. Aynı zamanda okul yöneticilerine de Maker-SPACE atölyesinde bir seminer verildi ve atölyeleri tanıtıldı.

Bu etkinlik sırasında katılım sağlayan okulların yöneticileri, önümüzdeki dönem başında planlama yaparak, tüm öğrencilerinin atölyeleri görmesi için gezi düzenleme istediklerini bildirdiler. Polatlı’dan katılan okul yetkilisi de, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile temasa geçerek, THK Üniversitesi Maker-SPACE Atölyelerinin Eylül ayında Polatlı’da yaklaşık 2000 öğrenciye tanıtılması için talepte bulundu.

Diğer Etkinlikler
https://basinyayin.thk.edu.tr/Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü_1782556713.jpeg
Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü
05-08-2024