Genel Haberler
15.12.2022

İSTANBUL İNSAN KAYNAKLARI FORUMU (İSTANBUL HR FORUM)’ NA THK ÜNİVERSİTESİ OLARAK KATILIM SAĞLANMIŞTIR

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) tarafından 5-6 Aralık 2022 tarihinde İstanbul Kongre Merkezinde ‘Yeni Yüzyılın Yetenek Merkezi’ (Talent Hub of the New Century) temasıyla ilki düzenlenen ‘İnsan Kaynakları Forumu’ (İstanbul HR Forum)’ na Üniversite olarak katılım sağlanmıştır.

20’ den fazla ülkeden 3 bin katılımcıyı bir araya getiren uluslararası düzeyde tecrübe ve bilgi paylaşımının amaçlandığı İstanbul HR Forum’da kamu kurumu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve üniversite temsilcilerinin bir araya gelerek kalkınma odağında geleceğin insan kaynakları uygulamaları için stratejilerin belirlenmesi ve geliştirilmesi konularının yanında insan kaynakları uygulamalarında uluslararası başarısı kanıtlanmış kurumların uygulamaları paylaşılarak insan kaynakları faaliyetleri için stratejiler geliştirilmesi hedeflenmiştir.

Foruma Üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahsin Çağrı ŞİŞMAN, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İlknur TUNÇ, İnsan Kaynakları Müdürümüz Ali Tolgay KARAOĞLU ve Kariyer Merkezimizi temsilen Nazlı AKAR katılmıştır.

Diğer Haberler
universitemizden-yapay-zeka-destekli-uzay-projesi_501667795.jpg
Üniversitemizden Yapay Zeka Destekli Uzay Projesi
26.04.2024
Devamını Gör
dunya-pilotlar-gunu-kutlu-olsun_1606649549.jpg
Dünya Pilotlar Günü Kutlu Olsun
26.04.2024
Devamını Gör
ufuk-universitesi-rektoru-prof-dr-turkmen-derdiyok-rektorumuz-prof-dr-rahmi-ere-nezaket-ziyaretinde-bulunmuslardir_830935646.jpg
Ufuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkmen DERDİYOK , Rektörümüz Prof. Dr. Rahmi ER’e Nezaket Ziyaretinde Bulunmuşlardır
19.04.2024
Devamını Gör