Genel Haberler
27.12.2023

6. Uluslararası Havacılık Yönetimi Konferansı, Sektöre Yeni Bakış Açıları Kazandırdı

Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme Fakültesi Havacılık Yönetimi Anabilim Dalının düzenlediği 6. Uluslararası Havacılık Yönetimi Konferansı, 19-20 Aralık 2023 tarihlerinde sektör profesyonellerini ve akademisyenleri bir araya getirdi.

Toplam 36 bildirinin sunulduğu konferansta, 21 İngilizce ve 15 Türkçe bildiri, havacılık alanındaki son gelişmeleri ve gelecek vizyonunu ele aldı. Farklı üniversitelerden 24 katılımcının paylaştığı bu bilgiler, sektördeki çeşitliliği ve zenginliği gözler önüne serdi.

Konferansın bilim kurulu, 7 farklı ülkeden ve 19 farklı üniversiteden deneyimli akademisyenlerden oluşuyordu. Bu akademisyenler, çift taraflı kör hakemlik sürecini uygulayarak gelen bildiri özetlerini titizlikle değerlendirdi, böylece konferansın bilimsel kalitesini artırdı.

Davetli konuşmacılar arasında yer alan Almanya'dan gelen Prof. Dr. Konstantinos KALLIGIANNIS ve Prof. Dr. Jakob FUNKENSTEIN (International University of Applied Sciences), sektördeki önemli tecrübelerini paylaştı.

Açılış oturumunda 60 katılımcının bulunduğu konferans, oturumlardaki sayıları ve istatistikleriyle birlikte titizlikle kaydedildi.

Toplamda 24 farklı üniversiteden gelen katılımcıların etkileşimde bulunduğu konferans, havacılık yönetimi alanında geniş bir perspektifi kapsayarak sektöre yeni ufuklar açtı.

Gönderilen bildiri özetleri, çift taraflı kör hakemlik sürecine tabi tutularak konferansın bilimsel değerini güçlendirdi. Sektördeki yeniliklere odaklanan ve geleceğin havacılık yönetimini şekillendiren bu etkinlik, katılımcılara önemli perspektifler kazandırdı.

Diğer Haberler
universitemizden-yapay-zeka-destekli-uzay-projesi_501667795.jpg
Üniversitemizden Yapay Zeka Destekli Uzay Projesi
26.04.2024
Devamını Gör
dunya-pilotlar-gunu-kutlu-olsun_1606649549.jpg
Dünya Pilotlar Günü Kutlu Olsun
26.04.2024
Devamını Gör
ufuk-universitesi-rektoru-prof-dr-turkmen-derdiyok-rektorumuz-prof-dr-rahmi-ere-nezaket-ziyaretinde-bulunmuslardir_830935646.jpg
Ufuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkmen DERDİYOK , Rektörümüz Prof. Dr. Rahmi ER’e Nezaket Ziyaretinde Bulunmuşlardır
19.04.2024
Devamını Gör