Genel Haberler
17.07.2021

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Hasan ERBAY'ın Mezuniyet Töreni Konuşması

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Hasan ERBAY'ın Mezuniyet Töreni Konuşması

Saygıdeğer Hanımefendiler, Beyefendiler, Sevgili mezunlarımız,

2019-2020/ 2020-2021 eğitim-öğretim yılı mezuniyet törenimize hoş geldiniz.

Malumlarınız yaklaşık 1.5 yıldır ülkemizi ve tüm dünya ülkelerini saran COVIT 19 bulaşıcı hastalığı nedeniyle yüz yüzde eğitime ara vermek mecburiyetinde kalmıştık. İnşallah pandemi etkisinin azalması nedeniyle yüz yüze eğitimlerimiz başlayacak ve kampüslerimiz hasret kaldığı öğrencilerine kavuşacaktır.

Sevgili gençler, Türk Hava Kurumu Üniversitemizin, üniversitenizin, temelleri Atatürk’ün Türk Hava Kuvvetleri Müzesi önünde yaptığı ve “Türk çocuğu, her işte olduğu gibi, havacılıkta da, en yüksek düzeyde, gökte seni bekleyen yerini az zamanda dolduracaksın” sözün de yer aldığı konuşmasıyla atılmıştır. Lütfen unutmayalım bu bizim Üniversitemiz. Sevin, sevdirin.

Üniversitemiz bünyesinde Hava Ulaştırma Fakültesi, İşletme Fakültesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Ankara Meslek Yüksekokulu ve İzmir Meslek Yüksekokulu bulunmaktadır.

Ayrıca, Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği, Makine ve Uçak Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Pilotaj, İşletme ve Havacılık Yönetimi lisansüstü programları öğrenci kabulüne başlamıştır.

Bugün burada iki farklı yerleşkede 2020 ve 2021 yıllarında mezun olan öğrencilerimizin mezuniyetlerini taçlandırmak için bulunuyoruz. Yıldızdınız, kutup yıldızı oldunuz. Artık gelecek yolu sadece aydınlatmayacaksınız aynı zamanda yol gösterici olacaksınız. Üniversite olarak beklentimiz üniversitemizden ışığınızı esirgememeniz. Biz, Türk Hava Kurumu Üniversiteliyiz.

Herkesi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

Diğer Haberler
dunya-pilotlar-gunu-kutlu-olsun_1606649549.jpg
Dünya Pilotlar Günü Kutlu Olsun
26.04.2024
Devamını Gör
universitemizden-yapay-zeka-destekli-uzay-projesi_501667795.jpg
Üniversitemizden Yapay Zeka Destekli Uzay Projesi
26.04.2024
Devamını Gör
ufuk-universitesi-rektoru-prof-dr-turkmen-derdiyok-rektorumuz-prof-dr-rahmi-ere-nezaket-ziyaretinde-bulunmuslardir_830935646.jpg
Ufuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkmen DERDİYOK , Rektörümüz Prof. Dr. Rahmi ER’e Nezaket Ziyaretinde Bulunmuşlardır
19.04.2024
Devamını Gör