Genel Etkinlikler
01.02.2022

YAKLAŞIMLAR TEORİSİ VE UYGULAMALARI ÇALIŞTAYI

Değerli Bilim İnsanı,

Sizi 4-5 Mart 2022 tarihlerinde Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Matematik bölümü ev sahipliğinde düzenlenecek olan YAKLAŞIMLAR TEORİSİ VE UYGULAMALARI ÇALIŞTAYI’na katılmaya davet etmekten onur duyarız.

Çalıştayımızın temel amacı, ülkemizde Yaklaşımlar Teorisi, Toplanabilme Teorisi ve bu alanların uygulamaları üzerine çalışmakta olan araştırmacıların çalışmalarını sunabileceği, katılımcıların yeni fikir ve uygulama deneyimlerini yüz yüze konuşabilecekleri ve yanı sıra tüm katılımcılar için araştırma ilişkilerini geliştirebilecekleri bir ortam oluşturulmasıdır. Çalıştay konuları yalnızca Yaklaşımlar Teorisi, Toplanabilme Teorisi ve Uygulamaları ile sınırlıdır.

Çalıştayımız TÜBİTAK projesi kapsamında desteklenmekte olup katılımcılar (bildirili/bildirisiz) için kayıt ücreti bulunmamaktadır. Ankara dışından katılacak olan katılımcıların yol masrafı çalıştay bütçesinden karşılanacaktır. Ayrıca katılımcıların bir gecelik konaklama masrafları da belirli oranda desteklenecektir.

Bu alana gönül vermiş tüm akademisyenleri, araştırmacıları, konunun uzmanlarını  ve lisansüstü öğrencileri bu heyecan verici çalıştaya davet ediyoruz. Sizleri Hacettepe Üniversitesi Matematik Bölümü’nde ağırlamaktan mutluluk duyarız.

ORGANİZASYON KOMİTESİ

Önemli tarihler:

Çalıştay tarihi: 4-5 Mart 2022

Yer: Hacettepe Üniversitesi Matematik Bölümü Yaşar Ataman Toplantı Salonu

Son bildiri gönderme ve başvuru tarihi:  28 Şubat 2022

Bildirisiz son başvuru tarihi: 2 Mart 2022

Sunum dili: Türkçe

Detaylar için lütfen web sayfamızı ziyaret ediniz.

www.yaklasimlarteorisi.com

ytuhacettepe@gmail.com

Diğer Etkinlikler
3-i-see-etkinligi_1215208012.jpeg